Rådgivning

Gennem fire årtier er vi blevet eksperter indenfor projektsalgs- og lejemarkedet. Med mange års erfaring og viden rådgiver og hjælper vi vores kunder med at skabe resultater.

Vi er dygtige rådgivere, fordi vi er dygtige lyttere. Og det kan vi være for dig tidligt i forløbet – selv før der er udviklet en lokalplan.

Fra rådgivning om vurdering af mulige projekttyper, prisniveauer, indretning, aptering m.m. til individuel vurdering af hver bolig inden prisfastsættelse og udlejnings- og salgsstrategi, er vores team godt rustet til at hjælpe dig.

For vi behandler hver opgave som enestående. Derfor tilpasser vi processen fra opgave til opgave. Udlejnings-, salgs- og markedsføringsstrategi bliver skræddersyet, så det passer til det enkelte projekt og det aktuelle marked.

Vores forretningsforståelse bliver styrket af, at vi har et godt samarbejde med lokale home-forretninger i hele landet. For det kræver indsigt og kendskab i lokalområdet at se muligheder og skabe resultater.

Men det er svært at skabe resultater uden tillid. Vores servicecenter og administration sagsbehandler og håndterer dokumenter efter alle lovens regler.

Det kan du trygt stole på.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning indenfor:

Kontakt os

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 16.00
Efter aftale
10.00 – 16.00