Hos os er du aldrig et nummer i rækken

home LBH er et team fuld af dedikerede mennesker.
Alle med individuelle kompetencer og personligheder,
er tilsammen løser opgaverne.

Vi har været her siden 1986.
Og meningen med det hele er stadig som fra begyndelsen.
At hjælpe vores kunder med at opnå deres drømme og visioner.

Hver eneste opgave er derfor forbundet med en dyb respekt og tillid.
En tillid som vi aldrig går på kompromis med.

For hos home LBH tager vi os tid.
Tid til at forstå og lytte til detaljerne, nuancerne, vinklerne og fortællingerne. Alt det, der gør at en opgave skiller sig ud.

For det er lige der, i mødet med andre mennesker at de gode idéer opstår.

Så hvor end du møder os, kan vi forsikre dig om, at vi har gjort os umage.
At vi har gjort vores allerbedste, for at kunne løse opgaven på allerhøjest niveau.

Det gælder både om det er 3 eller 300 boliger.
Hver eneste opgave bliver altid skræddersyet i forhold til
kunden, behovet og opgaven, der skal løses.

Præcis som vi altid har gjort.

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver
lobh@home.dk  |  45 93 24 44

“Det må aldrig være lige meget”
Lones interesse for branchen, kommer helt fra barnsben af da hendes far også var selvstændig ejendomsmægler. Her fandt hun hurtigt ud af, at hun både var dygtig til det faglige og til at mærke andre mennesker. Dét, kombineret med en dybdegående forståelse for komplicerede sammenhænge gav hende hurtigt gode resultater.

For Lone, er det altafgørende at man altid gør sig umage. At man i mødet med andre mennesker og når opgaver skal løses, så gør man sit allerbedste og løser opgaven på højeste niveau, både når det gælder små eller store projekter. Det gør hun selv, ved altid at have en god mængde nysgerrighed og ydmyghed i alt sit arbejde. Det må aldrig blive rutinearbejde, for så mister man chancen for at få gjort den ekstra lille ting, som kan være med til at give værdi til kunden og projektet.

 

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef og Ejendomsmægler, MDE
perm@home.dk  |  22 65 65 25
“At være ejendomsmægler det er ikke et job, det er en livsstil”
Med mere end 30 års bolig erfaring, de seneste 7 år i projektafdelingen, kan man vist roligt sige at der ikke er nogen der har mere erfaring eller en bedre grundviden i projektsalg og i projektudlejning, end Per har. Det betyder, at alle de udfordringer man kan støde på i en projektudvikling, både gældende for store og små projekter, dem har han set før og derfor ved han også præcis hvordan de skal håndteres og løses, så kunden altid får det bedste resultat.

For hvis der er noget Per aldrig går på kompromis med, så er det tilliden. Kunderne skal vide at de kan stole på ham til at gennemføre projekterne og levere varen, uanset hvilket marked de er i. Han behandler hvert projekt, som var det hans eget og giver altid kunden den rådgivning, som han ville have givet sig selv.
 

Marie Beltov Carlsen

Udlejningschef & Ejendomsmægler
beltov@home.dk  |  29 24 61 08

“Vi kommer altid i mål”
Marie startede i praktik hos home LBH for snart 7 år siden. Her fik hun den grundlægende interne træning, hvor hun blev formet i LBH-ånden. Hendes enorme energi og indsats, gjorde at hun efter sin elevtid, hurtig fik projektansvar samtidig med at hun var mægler. Og det er kendetegnet ved Marie. Hun har overblikket hun har styr på sine ting og hun er samtidig fuld af gode idéer, hvilket giver en stor tryghed overfor kunderne, da de ved at de altid kan overlade et projekt til Marie, da hun altid kommer i mål.

For Marie er arbejdet med mennesker, det der driver hende. At få tingene i hænderne, skabe gode kunderelationer og det at kunne sætte sig i kundens sted og hjælpe dem derhen hvor vi gerne vil være, det er altafgørende og det som giver værdi til hendes arbejde.

 

Kontakt os

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 17.00
9.00 – 16.00
Efter aftale
10.00 – 16.00